Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Je kunt natuurlijk bellen: 06-15512068 (Whatsapp mag ook!). Of stuur een e-mail naar hermans@palaverpsychologie.nl.

Kantoorlocatie
Ik maak gebruik van de flexibele gespreksruimtes van Het Netwerkkantoor/Coachhuis:

Palaver Psychologie
p/a Net Netwerkkantoor
Arnhemseweg 6
3817CH Amersfoort

Met de auto: Parkeren kan het gemakkelijkst in de onder het pand gelegen parkeergarage Q-Park Centrum Mondriaan. De ingang van de parkeergarage is gelegen aan de Stadsring, stel eventueel je navigatie in op Stadsring 115. Het tarief is €1 per 22 minuten met een maximaal dagtarief van €15. Het is mogelijk om vooraf via de website van Q-Park een plaats te reserveren tegen een iets lager tarief. Neem vervolgens de uitgang bij de PLUS supermarkt en sla eenmaal boven rechtsaf, de ingang van Het Netwerkkantoor bevindt zich direct naast de uitgang van de parkeergarage op nummer 6.

Met het OV: Het Netwerkkantoor ligt op ongeveer 15 minuten vanaf station Amersfoort Centraal. Er rijden ook diverse bussen, reis naar halte ‘De Kei’, gelegen aan de Stadsring. Loop de Arnhemseweg in (PLUS supermarkt aan je linkerhand houden) en de ingang van Het Netwerkkantoor bevindt zich links op nummer 6.